Σε περίπτωση που γυναικεία Εθνική ομάδα του πόλο δεν μπει στη λίστα με τις ομάδες που δικαιούνται πριμ, καλύτερα οι διεθνείς να σταματήσουν να ασχολούνται με το άθλημα, υποστήριξε η Σταυρούλα Αντωνάκου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ωστόσο, η έμπειρη πολίστρια είναι αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσης μετά τη συνάντηση που είχαν εκείνη και οι συμπαίκτριές της με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, όπως υπογράμμισε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου:

Για πως αισθάνθηκε όταν η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2010, δεν βρέθηκε στην λίστα με τις πριμοδοτούμενεςομάδες:

«Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Εμείς δεν βρισκόμαστε σε αυτή τη λίστα αν και τερματίσαμε στην δεύτερη θέση της Ευρώπης το 2010 στην Κροατία. Το σύνολο του χρηματικού ποσού που μας χρωστάνε είναι κάτω από 200.000 και είμαστε 15 άτομα που πρέπει να τα μοιραστούμε . Εμείς εδώ και τρία χρόνια δεν έχουμε πάρει ούτε ένα σεντ και είμαστε οργισμένες για αυτό το, αλλά και για το γεγονός πως δεν είμαστε και εμείς στην λίστα των πριμ. Όταν η Πολιτεία δεν σου αναγνωρίζει πως κάνεις επιτυχίες αυτό κάνει κακό στο άθλημα».

Για την συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη:

«Εμείς από τη στιγμή που το μάθαμε προσπαθήσαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον κύριο Ιωαννίδη, ο οποίος στην συνάντηση που είχαμε σήμερα μαζί του μας είπε πως δεν γνώριζε πως η γυναικεία Εθνική ομάδα του πόλο δεν ήταν μέσα στην λίστα με τις ομάδες που θα πάρουν πριμ. Ωστόσο, μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας βρει μια λύση. Μόνο το γεγονός πως κάτσαμε και συζητήσαμε μια ώρα μαζί του πιστεύω πως θα μας βρει μια λύση. Είμαστε σε ένα άθλημα που κάνει συνέχεια επιτυχίες και το θεωρώ υποκρισία να μας λένε μεγάλα λογία όταν γυρνάμε από κάποια επιτυχία, αλλά όταν είναι η στιγμή των πράξεων να μην κάνουν τίποτα. Ελπίζω άμεσα να δοθεί μια λύση. Αν δεν δοθεί καλύτερα να σταματήσουμε όλοι μας το πόλο».

Πηγή: Sport-fm.gr