Σε ανοιχτή γραμμή είναι η διοίκηση του Άρη με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού για τους παίκτες που μπορούν να μετακομίσουν ως δανεικοί στη συμπρωτεύουσα.

Επιτακτική ανάγκη μοιάζει για τον Άρη η ενίσχυση της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι «κίτρινοι» θέλουν ποδοσφαιριστές έτοιμους για να προσφέρουν άμεσα λύσεις στον Λούκας Αλκαράθ στα δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Σε πρώτο πλάνο για τους Θεσσαλονικείς είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος και ο Ανδρέας Τάτο, τους οποίους επιθυμούν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα οι διοικούντες τον Άρη είναι σε επαφή με τους πρωταθλητές Ελλάδας ια να μάθουν ποιους άλλους παίκτες δεν υπολογίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (Ζαραδούκα, Βλαχοδήμο), για να ξέρουν αν θα πρέπει να στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν.

Παράλληλα χθες οι «κίτρινοι» χτύπησαν και την πόρτα του Εργοτέλη ζητώντας επίσημα τον Γιώργο Σαρρή για να ενισχύσουν την προβληματική τους άμυνα και περιμένουν την απάντηση της κρητικής ομάδας.

Η SportDay γράφει ότι οι «κίτρινοι» πρότειναν στους Κρητικούς ένα ποσό ως αντάλλαγμα, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του 23χρονου αμυντικού σε άλλη ομάδα στο μέλλον.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε στην εφημερίδα:

«Εχω μιλήσει με τον Αρη, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και τους παρέπεμψα στη διοίκηση. Είναι καθαρά θέμα της ομάδας μου, αν θα γίνει η μεταγραφή. Φυσικά και με ενδιαφέρει να παίξω στη Σούπερ Λίγκα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αρης, αλλά και να μη γίνει η μεταγραφή, είμαι καλά στον Εργοτέλη».

Πηγή: sport-fm.gr