Τις σκέψεις για αποχώρηση της Ρέιντζερς από τα πρωταθλήματα Σκοτίας, εφόσον ψηφιστεί το νέο πλάνο που έχει θεσπιστεί για την Premier League και τη Football League, γνωστοποίησε o Τσαρλς Γκριν

Στα τέλη Ιανουαρίου, θα κληθούν οι ομάδες να ψηφίσουν το νέο σχέδιο που προβλέπει το διαχωρισμό των δύο ανώτερων κατηγοριών της Σκοτίας, σε τρία διαφορετικά γκρουπ των οχτώ ομάδων, μετά από 22 αγωνιστικές.

«Δεν θα έχει καμία ουσία! Γιατί να μπουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές να παίξουν; Γιατί να σπάσουν τη μύτη τους, όπως έγινε με τον Ρος Πέρι την προηγούμενη εβδομάδα και γιατί να χτυπήσουν και να χρειαστούν επεμβάσεις στα πόδια τους, αν στο φινάλε κανείς δεν θα πάρει ούτε άνοδο, ούτε θα πέσει από την κατηγορία;» ήταν η απορία του γενικού διευθυντή του συλλόγου, που πρόσθεσε:

«Ενδέχεται να επιλέξουμε να κάνουμε ένα… διάλειμμα μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο. Πραγματικά δεν θα έχει καμία ουσία να παίζουμε τώρα αν δεν υπάρχει κανείς στόχος. Σε ποιο πρωτάθλημα προάγεσαι στην ανώτερη κατηγορία και την επόμενη χρονιά υποχρεώνεσαι να παίξεις με τους ίδιους αντιπάλους; Η δική μου πρόταση προς τη διοίκηση της Ρέιντζερς είναι να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δεν βλέπω κανένα όφελος για το ποδόσφαιρο της χώρας αν ψηφιστεί αυτό το πλάνο. Ούτε από άποψη οικονομικών, ούτε ενδιαφέροντος, ούτε κύρους. Φυσικά ξέρουμε ότι δεν έχουμε και που αλλού να πάμε, από τη στιγμή που η FIFA εμφανίζεται αρνητική σε “μετακόμιση” ομάδας σε άλλο πρωτάθλημα».

Πηγή: Sport-fm.gr