Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη περινιαίου τένοντα.

Η τρίωρη εγχείρηση ήταν επιτυχημένη για τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αρχίσει την αποθεραπεία με σκοπό να είναι έτοιμος από τη νέα σεζόν.

Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα του η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία δεν ήταν όμως και η μόνη που βρέθηκε στο πλευρό του «ερυθρόλευκου» αστέρα. Τον αρχηγό του μπασκετικού Ολυμπιακού επισκέφθηκε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος «ανέβασε» τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός ευχήθηκε στον Λαρισαίο γκαρντ «Περαστικά Αρχηγέ!!! Σιδερένιος», με τον Φορτούνη να δείχνει για ακόμη μια φορά την αγάπη του που τρέφει και για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου και για το ίδιο το άθλημα. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει την εμφάνισή του στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει παιχνίδια…