Δεν έχουν τέλος οι ατυχίες σε αυτήν τη σεζόν για την μπασκετική ΑΕΚ. Τελευταίο πλήγμα και μάλιστα μεγαλύτερο από ό,τι είχε φανεί, είναι αυτό με τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Λιθουανός τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της 2ης περιόδου στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπάμπεργκ και οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν τόσο μεγάλη ζημιά, παρόλο που φάνηκε αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του. Ωστόσο, παρόλο που υπήρξε εκτίμησε πως απέφυγε τα χειρότερα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι νέες εξετάσεις που έκανε χθες, με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, έδειξαν ότι ο 34χρονος φόργουορντ υπέστη κάταγμα στον αγκώνα, κάτι που θα τον αφήσει εκτός για τους επόμενους δυο με τρεις μήνες.

δεδομένα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πλήγμα για την Ένωση, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, που ο ίδιος διένυε καλή περίοδο αγωνιστικά. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν το δικαίωμα για αλλαγή στο ρόστερ του Basketball Champions League, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση στην πορεία, ενόψει των πλέι οφ της Basket League.