Παρά τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές, ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε την Τετάρτη για την Τουρκία εν όψει της αναμέτρησης με την Εφές Αναντολού την Παρασκευή και ο Γιόνας Ματσιούλις από το «Ελ. Βενιζέλος» έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Πάμε στην Τουρκία για τη νίκη, ξέρουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η Εφές είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στην έδρα της παίρνει δύναμη από τον κόσμο και γίνεται ακόμα καλύτερη. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε τη δεύτερη νίκη και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου», ήταν τα λόγια του Λιθουανού φόργουορντ.

Όσο για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, Γκιστ και Καπόνο, πρόσθεσε: «Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε διαβασμένοι. Πλέον έχουμε στην ομάδα και δυο νέα παιδιά, τον Καπόνο και τον Γκιστ. Από το πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις έδειξαν ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλοί και στην άμυνα και την επίθεση και έμοιαζαν να είναι μαζί μας από την αρχή της χρονιάς».

Πηγή: Sport-fm.gr