Πολλοί θα θυμούνται τον πιτσιρικά στο πλευρό του πατέρα του, όταν αγωνιζόταν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Πλέον μεγάλωσε και θεωρείται ένα αξιόλογο ταλέντο. Ο Ριβαλντίνιο, που αγωνίζεται ως επιθετικός, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Κορίνθιανς και καλείται να αποδειχτεί τουλάχιστον άξιος της ποδοσφαιρικής του κληρονομιάς.

Ο Ριβαλντίνιο, που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία επτά ετών στην Μπαρτσελόνα, δεν φοβάται. «Έχω συνηθίσει να είμαι ο γιος του Ριβάλντο, Αυτό δεν με ενοχλεί, αλλά δεν με βοηθά κιόλας. Ξέρω τις δυνατότητές μου. Αν θα πετύχω ή όχι στην καριέρα μου δεν θα είναι αποτέλεσμα του ότι είμαι ο γιος του. Αντιμετωπίζω καλά την πίεση. Εκείνος έχει την ιστορία του κι εγώ θέλω να γράψω τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι το πρότυπό μου», δήλωσε με περισσή ωριμότητα ο γιος του «Ρίμπο».

«Δεν με εξέπληξε το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς, γιατί έκανα καλές εμφανίσεις με τη Μότζι Μίριμ. Μου εμφανίστηκε η ευκαιρία και την άρπαξα. Ήταν όνειρό μου να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και τώρα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Θέλω να καθιερωθώ στην Κορίνθιανς», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr