Απτόητη από τα προβλήματα της και στο αγωνιστικό κομμάτι θα προσπαθήσει να μείνει η ΑΕΚ. Χωρίς οκτώ παίκτες, αλλά με συναίσθηση της υποχρέωσης να προκριθεί πάει η «Ένωση» στη ρεβάνς με την Καβάλα.

Η κινητοποίηση των οπαδών της (στην προσπάθεια να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τους μετόχους), σε συνδυασμό με τη μεταγραφική κινητικότητα και τις πληροφορίες που χαρακτηρίζουν θέμα χρόνου το να περάσει η ρύθμιση των χρεών στο Δημόσιο (κάτι που παρουσιάζεται ως το τελευταίο εμπόδιο για να μπει στην ΠΑΕ ο Βιντιάδης) σαν να βελτίωσαν κάπως την ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ.

Για να διατηρηθεί ωστόσο το κλίμα σχετικά καλό και η ομάδα (και ο κόσμος της) να περάσουν καλές γιορτές είναι απαραίτητο αυτό που κάποτε θα ‘μοιαζε αυτονόητο: Ν’ αποκλείσει η «Ένωση» την Καβάλα και να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου. Και στην προσπάθεια αυτή όμως υπάρχουν προβλήματα.

Είτε τραυματισμών (όπως των Κορδέρο, Γιάγκο, Κατίδη που έκαναν και σήμερα ασκήσεις στο γυμναστήριο), είτε… προσφυγών (όπως του Κοντοέ), είτε κούρασης (όπως στις περιπτώσεις των Κωνσταντόπουλου, Βλάχου, Φούντα), είτε πρόθεσης του Έβαλντ Λίνεν να περάσει μηνύματα (όπως στην περίπτωση του Φουρτάδο).

Όλοι αυτοί λοιπόν έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να παρατάξει (όπως και στο πρώτο παιχνίδι) μια… περίπου ενδεκάδα ανάγκης. Αυτή λοιπόν -όπως φάνηκε στην προπόνηση της Τετάρτης- θα έχει τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Μπουγαΐδη, Τσούπρο, Κουτρουμπή και Αρκούδα.

Στα χαφ θα βρεθούν οι Τσουκαλάς, Γκερέιρο και Γροντής, ενώ στην τριάδα μπροστά τους σίγουρα θέση θα έχει ο Σταματής (δεξιά) και από μια διεκδικούν οι Λαγός-Παπαδημητρίου (αριστερά) και Κατσικοκέρης-Τσίτας (κορυφή).

Αναλυτικά η αποστολή:
Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κατσικοκέρης, Τσίτας, Γκερέιρο, Σταματής, Παυλής, Κοτσαρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Ρίκκα, Φέτσης, Λαγός, Κουτρουμπής.

Πηγή: Sport-fm.gr