Οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα, έπειτα από το χθεσινό ρεπό. Ένα ντέρμπι το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για την Ένωση, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Άρη, αλλά και για το γεγονός ότι στους «κιτρινόμαυρους» λείπει ένα αποτέλεσμα σε ένα μεγάλο ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, πάντως, δεν έχει και λίγα προβλήματα τέσσερις ημέρες πριν το ντέρμπι καθώς είδε τον Πέτρο Μάνταλο να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και να πραγματοποιεί θεραπεία και ατομικό.

Φυσικά, θεραπεία ακολούθησε και ο Μιχάλης Μπακάκης, λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και πηγαίνει συντηρητικά για την ώρα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες, όπως και ο Νίκλας Χουλτ, έκανε ατομικό, μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Θεσσαλονίκης. Για τον Πορτογάλο μέσο θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα καταφέρει να δώσει το «παρών», μιας και για την ώρα όλα είναι ανοικτά.

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Χιμένεθ είδε τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος είχε χάσει το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο γόνατο και να προπονείται κανονικά, κάτι που κάνει από το περασμένο Σάββατο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος θα επιστρέψει στην αμυντική γραμμή της Ένωσης στο σαββατιάτικο ντέρμπι.

Οι παίκτες του «δικεφάλου» θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης στις 10:30.

Πηγή: gazzetta.gr