Στη… γύρα για να βρει τον αντικαταστάτη του Νάιτζελ Ντε Γιονγκ έχει βγει η Μίλαν. Ως γνωστό, ο Ολλανδός μέσος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τορίνο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 5-6 μήνες.

Το κενό που δημιουργείται στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής είναι μεγάλο, αφού ήταν στις βασικές επιλογές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ένα από τα ονόματα που εξετάζονται από τους «ροσονέρι» για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, είναι αυτό του Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 27χρονος μέσος από το Μάλι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, αφού μετράει μόλις τρεις συμμετοχές στο φετινό Σαμπιονά και δεν αποκλείεται να τον ενδιαφέρει η επιστροφή στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε την τριετία 2008-2011 στη Γιουβέντους.

Εφόσον, οι διοικούντες και ο προπονητής της Μίλαν καταλήξουν στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, πιθανότατα να μην χρειαστεί μεγάλος… κόπος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν καλές σχέσεις. Άλλωστε, δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από την «μετακόμιση» των Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα από το Μιλάνο στο Παρίσι.

Πηγή: sport-fm.gr