Ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενο ότι ο Μάρκος Βελλίδης θα προφυλαχθεί κι έτσι ο Άρης θα παραταχθεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με βασικό τερματοφύλακα, τον πολλά υποσχόμενο Σωκράτη Διούδη.

Ο πρώτος αισθάνεται μεν καλύτερα (προέρχεται από θλάση στους ραχιαίους) αλλά για να μην χειροτερέψει η κατάστασή του θα μείνει εκτός τόσο από το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Αρκάδες της Κυριακή, όσο και από το ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα την ερχόμενη Τετάρτη. Κι έτσι ο νεαρός πορτιέρο θα πάρει γάντια βασικού.

Εκτός για προληπτικούς λόγους, όπως λέγεται, έμεινε ο Νταβίντ Αγκάνθο από το σημερινό πρόγραμμα. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε θεραπεία, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του.

Ο Λούκας Αλκαράθ που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «κίτρινων» (ήταν στην εξέδρα στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης».) θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας, μετά το τέλος της αυριανής πρωινής προπόνησης στο Ν. Ρύσιο. Οι Θεσσαλονικείς θα «πετάξουν» για Αθήνα κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στην Τρίπολη.

* Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η ρεβάνς με την Καλλιθέα για το Κύπελλο στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/12) θα ξεκινήσει στις 20:00 αντί στις 20:30, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Πηγή: Sport-fm.gr