Η τελευταία παράσταση της Μάντσεστερ Σίτι και στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα πραγματοποιηθεί με αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νταβίντ Σίλβα, Γιάγια Τουρέ, Αλεξάνταρ Κολάροφ και Γκαέλ Κλισί.

Το απρόοπτο της τελευταίας προπόνησης έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Σίλβα, ο οποίος πλέον τίθεται αμφίβολος και για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, την προσεχή Κυριακή!

Ο Τουρέ είναι τιμωρημένος για το τελευταίο ματς των «πολιτών» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Κολάροφ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην ισοπαλία (1-1) με την Έβερτον, το Σάββατο, ενώ ο Κλισί ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Στη Γερμανία, με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας ταξίδεψε ο Τζακ Ρόντουελ, που πριν λίγες μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Η Σίτι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον, θέλει αποκλειστικά δική της νίκη και να μην κερδίσει ο Άγιαξ τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι:

Χαρτ, Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Μαϊκόν, Κομπανί, Λέσκοτ, Νάστασιτς, Νασρί, Μίλνερ, Μπάρι, Γκαρσία, Σινκλέρ, Ρόντουελ, Αγουέρο, Τζέκο, Μπαλοτέλι, Τέβες, Έβανς