Η Μίλαν βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται τη Ζενίτ, η οποία θέλει να νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, αν και οι «ροσονέρι» είναι αδιάφοροι, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε με δηλώσεις του ο Μάριο Γέπες, θέλουν να πάρουν τη νίκη και να τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο ο κολομβιανός αμυντικός απάντησε στα όσα ακούγονται περί αδιαφορίας των Μιλανέζων σε αυτή την αναμέτρηση.

«Στο παιχνίδι με την Ζενίτ θα τιμήσουμε τη φανέλα της Μίλαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μπορεί να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, θέλουμε τη νίκη. Οι Ρώσοι έχουν μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και παρά το ότι ξεκίνησαν καλά δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Πλέον θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Για την ομάδα μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γέπες.

Πηγή: Sport-fm.gr