Τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη φετινή έθεσαν στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να καταλάβει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός από αυτό, Βρύζας, Δώνης, Γεωργιάδης, Γκοντσάρεβα και Τσιστιακόφ μίλησαν για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και πού χρειάζεται ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μεταγραφικοί στόχοι

Στα πλάνα των Θεσσαλονικέων δεν βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος με το προχθεσινό του σχόλιο στο Twitter έβαλε κάποιους σε σκέψη ότι ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχουν μιλήσει καθόλου μαζί του.

Σε ό,τι αφορά τον Σωκράτη Φυτανίδη, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Άλλωστε, ο 28χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Ατρόμητο.

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια τα μηνύματα δεν είναι θετικά για να επιστρέψει στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να παραμείνει στη Βόλφσμπουργκ και να παλέψει για να κερδίσει φανέλα βασικού.

Η νοοτροπία
Στην πρόσφατη συνάντηση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος ξεκαθαρίστηκε: «Δεν θα πάρουμε παίκτες για να… κάψουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τις ακαδημίες μας». Συγκεκριμένα, στις μεταγραφές του καλοκαιριού θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για να παίζει πίσω από τον 18χρονο Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Επίσης, ο Γιώργος Δώνης – εκτός από τρεις με τέσσερις προσθήκες τον Γενάρη – μπορεί να υπολογίζει σε τρεις εσωτερικές «μεταγραφές». Πολύτιμες μπορούν να χαρακτηριστούν οι υπηρεσίες του Γκαρσία, αν αποθεραπευτεί πλήρως. Επίσης, αν ο Λόρενς επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις και ο Γεωργιάδης είναι απολύτως υγιής.

Πηγή: sport-fm.gr