Στο πρωτάθλημα τα πάει από το καλό στο καλύτερο και με τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα θέλει να συνεχίσει και στο Κύπελλο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκπλήσσει ευχάριστα με την απόδοση του στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά φαίνεται πως δεν του φτάνει μόνο αυτό αφού θέλει να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί και στον θεσμό του Κυπέλλου. Εμπόδιο του ο Πανσερραϊκός (29/11).

Οι Ηπειρώτες προετοιμάζονται για το συγκεκριμένο ματς με τον Γιάννη Χριστόπουλο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην των Χρήστου Πατσατζόγλου ο οποίος θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα και Χρήστου Τζάνη, ο οποίος είναι στρατευμένος.

Ο Έλληνας τεχνικός σχεδιάζει να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά στο ματς της Πέμπτης κόντρα στους Σερραίους έτσι ώστε να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές που έχουν «τραβήξει» κουπί. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρει το Κύπελλο αφού θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τάσο Πάντο να καταθέτει προσφυγή (μετά τον Χρήστο Πατσατζόγλου) η διοίκηση του ΠΑΣ επικοινώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και εκείνος τους διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει θέμα.

Πηγή: sport-fm.gr