Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου φέρεται να έχει ανάψει ο Ιβάν Σαββίδης στους υπεύθυνους για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να επιθυμούν την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Σπορ του Βορρά» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει δανεικό για έξι μήνες τον Ιανουάριο τον Βιεϊρίνια. Ήδη οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φέρονται να έχουν καταθέσει κρούση στη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για τον δανεισμό του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Ακόμη δεν έχει απαντήσει η γερμανική ομάδα, όμως σύντομα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις για την πορεία της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, μία ατάκα του Γιώργου Τζαβέλλα στο Twitter, στο οποίο ανάρτησε σχόλιο από γνωστό λαϊκό άσμα «Μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη» έχει γίνει η αφορμή να αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο διεθνής μπακ-χαφ της Μονακό βρίσκεται σε συζητήσεις και, μάλιστα, σε καλό δρόμο με τον ΠΑΟΚ. Η διαφαινόμενη χρησιμοποίηση των χρημάτων του Σαββίδη για μεταγραφές αυξάνει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τούμπα ο 25χρονος παίκτης, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Πηγή: sport-fm.gr