Άλλο ένα ρεκόρ, από τα πολλά που έχει ήδη στην κατοχή του, έκανε χτες ο Λιονέλ Μέσι με τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Λεβάντε. Ο αργεντινός άσος έφτασε τα 19 τέρματα σε 13 αγωνιστικές στην Πριμέρα, επίδοση που είχε να επιτευχθεί από τη σεζόν 1943-44!

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για χάρη των κατορθωμάτων του Λιονέλ Μέσι, αν και εν προκειμένω θα μπορούσαμε να πούμε ότι εκατομμύρια χαρακτήρων έχουν πληκτρολογηθεί στην προσπάθεια να αποτυπωθούν τα όσα εκπληκτικά κάνει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που ο «Λέο» βρίσκεται στο κυνήγι του ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος, βρισκόμενος με 82 πίσω από τον Γκερντ Μίλερ που έχει 85, κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ αποδοτικότητας που κρατούσε εδώ και 70 χρόνια.

Συγκεκριμένα τα 19 του γκολ σε 13 αγωνιστικές είναι μια επίδοση που είχαν το 1943-44 οι Μάρτιν της Μπαρτσελόνα και Ετσεβερία της Ρεάλ Οβιέδο.

Φαίνεται πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει να επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό που του έχει αποδοθεί ως ένας από τους καλύτερους που έχει δει ποτέ το άθλημα…

Πηγή: Sport-fm.gr