Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης για την ενέργειά του να φτύσει τον Μίλος Τεόντοσιτς στα πρώτα λεπτά του τρίτου τελικού της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό και δεν το έγραψαν στο φύλλο αγώνα, αλλά ο αθλητικός δικαστής εξετάζοντας το βίντεο κάλεσε τον αρχηγό του «τριφυλλιού» για εξηγήσεις. Ο Ολυμπιακός με υπόμνημα που έστειλε στον αθλητικό δικαστή κάνει λόγο για αήθη κίνηση του Διαμαντίδη και τονίζει ότι έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και στο παρελθόν (απέναντι στον Γκόλεματς του Πανελληνίου, μετέπειτα συμπαίκτη του) ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Ο Καστοριανός παίκτης απολογήθηκε μέσω υπομνήματος που κατέθεσε ο δικηγόρος της ομάδας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό «…για συμπεριφορά βίας και περιορισμένης έκτασης επεισόδια (ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, χρήση βεγγαλικών και κροτίδων στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο, υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν εναντίων των διαγωνιζομένων ομάδων», όπως αναφέρει η απόφαση του αθλητικού δικαστή.