Την σιγουριά πως ο Κώστας Μανωλάς θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Βαμβακούλας. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως ο νεαρός αμυντικός θα πουληθεί τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ευρώ ενώ επισήμανε πως έμεινε ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδα στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βαμβακούλας στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και στον Γιώργο Χελάκη:

Για το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Σάλκε
: «Ο Ολυμπιακός χθες δεν ήταν καλός. Είναι καλό πως τουλάχιστον εξασφάλισε την συμμετοχή στο Europa. Δεν του κάθισε και το αποτέλεσμα στο ματς της Άρσεναλ με την Μονπελιέ. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος μέχρι εδώ που έφτασε ο Ολυμπιακός γιατί είναι μια ομάδα τελείως νέα, με καινούργιο προπονητή και με αρκετούς Έλληνες παίκτες. Πιστεύω πως θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να παίξει άλλο παιχνίδι αλλά 7-8 ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε καλή μέρα. Και αυτό είναι φυσιολογικό να τύχει σε ένα ματς. Πρέπει να λέμε την αλήθεια».

Για το τι έφταιξε που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην Γερμανία:
«Γενικά ο Ολυμπιακός δεν έχει τους παίκτες που είχε πέρυσι. Λείπει από την ομάδα ένας κουμανταδόρος. Όταν δεν παίζει ο Ιμπαγάσα δεν γίνεται δουλειά. Ατομικά έχει πολλούς καλούς παίκτες όπως ο Τζεμπούρ, ο Αμπντούν, ο Μήτρογλου που «σπάνε» τις άμυνες στο ελληνικό πρωτάθλημα με κάποια ντρίμπλα. Λίγες είναι οι φορές που βλέπουμε να κάνει μια ομαδική, επιθετική ενέργεια.

Για τον Μασάδο: «Ο Μασάδο είναι ένας νέος παίκτης και δεν μπορεί να μπει κατευθείαν στο κλίμα. Βέβαια, εγώ έχω μια άλλη φιλοσοφία. Αν κάποιος είναι παικταράς θα μπει και θα παίξει. Υπάρχουν και οι άλλοι που δεν «κουμπώνουν». Βλέπουμε πάντως τον Ολυμπιακό να παίζει αμυντικά. Είναι μια νέα ομάδα και θέλει υπομονή. Πάντως βλέπουμε πως ο πρόεδρος κάνει αυτό που είχε πει δηλαδή να παίζουν Έλληνες παίκτες».

Για τον Μανωλά: «Έχω πει και πιο παλιά πως ο Μανωλάς έχει παίξει δύσκολα ματς από μικρός και στην ΑΕΚ είχε προβλήματα επειδή είχε και η ομάδα προβλήματα. Τώρα στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι αλλιώς. Εγώ πιστεύω σε 2 χρόνια θα πουληθεί τουλάχιστον 6-7 εκατομμύρια ευρώ και θα παίζει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο «μικρός» με τις εμφανίσεις που έχει κάνει έχει δείξει ότι αξίζει».

Πηγή: sport-fm.gr