Ανησυχία προκαλούν στη Μίλαν οι αντιδράσεις που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άντερλεχτ ο Αλεξάντερ Πάτο. Ο Βραζιλιάνος, που κάθισε στον πάγκο για ακόμα μία φορά, έδειξε να μη συμμετέχει στους πανηγυρισμούς των δύο πρώτων γκολ της ομάδας του, ενώ δεν έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ελ Σααραουί για την πάσα που του έδωσε στο τρίτο τέρμα. Αυτή η στάση του παίκτη ερμηνεύεται ως δυσαρέσκεια για το χρόνο συμμετοχής του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Μετά από αρκετό καιρό οι οπαδοί της Μίλαν είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια μεγάλη επιτυχία με τη νίκη της ομάδας τους με 3-1 στην έδρα της Άντερλεχτ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκριση στη φάση των «16», όμως, «αμαυρώθηκε» από τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Πάτο, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το μικρό χρόνο συμμετοχής του στα τελευταία παιχνίδια.

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και με το οποίο σιγουρέψαμε τη νίκη μας. Το είχα πει στον προπονητή πως θα με βάλει στο ματς και εγώ θα σκοράρω. Αλλά τώρα πρέπει να συζητήσουμε για το χρόνο συμμετοχής μου. Είναι πολύ μικρός και εγώ θέλω να παίζω περισσότερο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθει στο Μιλάνο ο μάνατζέρ μου και θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Πάτο μετά το ματς, αφήνοντας να εννοηθεί πως αναμένονται εξελίξεις.

Οι δηλώσεις του Πάτο έρχονται να προστεθούν σε κάποιες παράξενες αντιδράσεις που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βελγίου. Συγκεκριμένα δεν πανηγύρισε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, τη στιγμή που όλος ο πάγκος είχε γίνει ένα «κουβάρι», ενώ στη φάση του δικού του γκολ δεν ευχαρίστησε τον Ελ Σααραουί για την πάσα που του έδωσε. Δείγματα και αυτά της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Βραζιλιάνος.

Πηγή: sport-fm.gr