Το κρύο τσουχτερό, Μόσχα γαρ. Το γήπεδο «Λουζνίκι» με συνθετικό χλοοτάπητα. Η Σπαρτάκ με την ελπίδα να γίνει… Σέλτικ. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν νοιάστηκε και πολύ για όλα αυτά και επικρατώντας 3-0 εξασφάλισε από την 5η αγωνιστική την πρόκριση απο τον 7ο όμιλο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον ο Μέσι έφτασε ακόμα πιο κοντά στο ρεκόρ του Γκερτ Μίλερ με τα δύο τέρματα που σημείωσε, έχοντας πλέον 80 μέσα στο 2012.

Η Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους Μοσχοβίτες. Το σκορ για τους «μπλαουαγκράνα» άνοιξε στο 16΄ο Ντάνι Άλβες με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Απο εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 27’ και στο 39’ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί δεν… φόρτσαραν ιδιαίτερα μένοντας σε αυτό το 3-0 που τους έδινε και την πρόκριση απο σήμερα στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που καταφέρνει σε 15 παιχνίδια να πετύχει πάνω απο δύο γκολ ανά αναμέτρηση.

Πηγή: Sport-fm.gr