Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ παραμένει στον αέρα και το όλο κλίμα που έχει διαμορφωθεί κάνει τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι να μη νιώθει και τόσο βολικά απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα και με όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή, έχουν οδηγήσει αρκετούς φίλους της ομάδας στο να επικοινωνήσουν μέσω των social media με τον Βαρέλα, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης δεκάδων μηνυμάτων.

Ετσι, αποφάσισε να κλείσει προσωρινά και μέχρι το τέλος της σεζόν τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μείνει ήρεμος και προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με το «Δικέφαλο».

Όπως έγραψε: ««Επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες αναφορικά με το συμβόλαιο, μου αποφάσισα ότι το καλύτερο είναι να κλείσω τον λογαριασμό μου και να τον ανοίξω την κατάλληλη στιγμή. Μόνο δύο σκέψεις έχω στο μυαλό μου. Το να κατακτήσω το κύπελλο και το πρωτάθλημα τα υπόλοιπα δεν μετράνε».

Πηγή: gazzetta.gr