Πιστοί στις αξίες του Κλασικού Μαραθωνίου

Αθλητικό γεγονός με κοινωνικό, ιστορικό και παγκόσμιο χαρακτήρα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
20:08
13/11/2012
Πιστοί στις αξίες του Κλασικού Μαραθωνίου
loading

Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών αποτελεί ένα θεσμό- «κειμήλιο» στην ανθρωπότητα. Συμβολίζει τις αξίες της συμμετοχής, της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών. Είναι ένα γεγονός που ξεπερνάει τη σημασία ενός αθλητικού γεγονότος και αποκτά έναν κοινωνικό, ιστορικό και παγκόσμιο χαρακτήρα.

Η Turkish Airlines, πιστή στην ιστορία και τις αξίες της, αγκαλιάζει τα ιδεώδη του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.
Για το λόγο αυτό, με αισθήματα τιμής και σεβασμού, υποστήριξε ενεργά αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.
Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Turkish Airlines έχει σημαντική παράδοση και εμπειρία στην επιτυχημένη υποστήριξη σημαντικών αθλητικών γεγονότων σε όλο τον κόσμο.

Στο Sponsors Village που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, η Turkish Airlines συμμετείχε με μεγάλο περίπτερο, στο οποίο εργαζόμενοι της Turkish Airlines μοίραζαν αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες. Το περίπτερο επισκέφτηκε πλήθος πολιτών που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο. Ανάμεσά τους, η χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο πρωταθλητής του ύψους o Λάμπρος Παπακώστας.


Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ, με τον Αλέξη Γεωργούλη, τη Φανή Χαλκιά και το Λάμπρο Παπακώστα στο περίπτερο τησ Turkish Airlines

Μετά το πέρας του μαραθωνίου, η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κυρία Γκιουλάι Οζτούρκ έκανε την παρακάτω δήλωση: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, όλοι οι άνθρωποι της Turkish Airlines, γιατί πιστεύουμε στις αξίες του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Είμαστε εδώ, γιατί πιστεύουμε σ’ ένα γεγονός που μεταδίδει τις αξίες του υγιούς αθλητισμού, της ειρήνης, της συμμετοχής, της προσπάθειας. Παράλληλα, είναι μια διοργάνωση που μπορεί και πρέπει να συμβάλλει στην προώθηση και ενίσχυση του τουρισμού της Αθήνας. Η Turkish Airlines θα συνεχίζει να στηρίζει ενεργά γεγονότα που προάγουν την εικόνα αυτής της υπέροχης πόλης παγκοσμίως».


Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ, παραδίδει αναμνηστικό δώρο στον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγόπουλο

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει