Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα για τον Μπρούνο Γκάμα, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι πράγματι υπέστη ρήξη χιαστού. Έτσι, το ιατρικό επιτελείο του Άρη καλείται να αποφασίσει για τον τρόπο διαχείρισης του σοβαρού προβλήματος που υπέστη, με την εγχείρηση να είναι η πιο συνηθισμένη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις. Πάντως, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Εκτός από τον Γκάμα, το απουσιολόγιο των «κίτρινων» ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα θα είναι γεμάτο, καθώς εκτός του συγκεκριμένου αγώνα έχουν τεθεί ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Ο Χαμζά Γιουνές χρειάστηκε να αγωνιστεί στα τελευταία 25 λεπτά του χθεσινού αγώνα με τη Λαμία δίχως να είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα και έτσι υπέστη υποτροπή, για να βγει «νοκ άουτ» για δύο εβδομάδες. Μένει να φανεί εάν προλάβει το ματς με την Ξάνθη.

Ο δεύτερος που θα λείψει για τον Άρη κόντρα στους «βυσσινί», είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος έχει διάταση στον δικέφαλο και υπάρχει ο κίνδυνος εξέλιξής της σε θλάση. Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός μέσος πιθανότατα θα προστατευθεί, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.