Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις στα θέματα των συμβολαίων των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζεμπούρ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλει να τους… δέσει για να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η διοίκηση είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Χολέμπας, ενώ είχαν απομείνει λεπτομέρειες για το θέμα του Τζεμπούρ. Όσον αφορά τον Τοροσίδη, ακόμη ο διεθνής μπακ-χαφ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να υπογράψει ο Αλγερινός επιθετικός, με τον οποίο αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει αύξηση στις αποδοχές του από το ένα εκατ. ευρώ που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Ελληνογερμανός φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, η διοίκηση του προσφέρει αύξηση αποδοχών που φτάνει τις 800.000 ευρώ. Ωστόσο, χρειάζεται να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο ίδιος παίκτης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Πηγή: sport-fm.gr