Τι κι αν ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα. Ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν βλέπει πέρα από τον Παναθηναϊκό και το ματς για το Europa League στο «Ολίμπικο».

«Προετοιμαζόμαστε για το ματς αυτό όπως για καθένα. Μετά από μία βαριά ήττα, όπως το 4-0 από την Κατάνια, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Ελπίζω να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο», τόνισε και πρόσθεσε: «Πάντα χρησιμοποιώ τους παίκτες που κρίνω καλύτερους και καταλληλότερους για κάθε παιχνίδι. Θα παίξουμε και την Πέμπτη για τους τρεις βαθμούς, όπως θα κάνουμε και την Κυριακή απέναντι στη Ρόμα. Είναι, πάντως, κρίμα που το ντέρμπι έρχεται αμέσως μετά από ένα κρίσιμο ματς για το Europa League».

Ερωτηθείς για τους «πράσινους», ο τεχνικός των Ρωμαίων είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί κι έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αλλά παίζουμε στην έδρα μας κι εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε τη νίκη για να τονώσουμε την ψυχολογία μας».

Αγωνιστικά, Μαρκέτι και Ράντου επανέρχονται, ενώ αμφίβολος είναι ο Έντερσον. «Δεν μιλάω ποτέ για την ενδεκάδα. Θα αποφασίσω αύριο. Ο Ράντου είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ καλά είναι και ο Ερνάνες, αλλά δεν ξέρω αν θα τον χρησιμοποιήσω. Θα βάλω την καλύτερη δυνατή ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr