Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα έχει «χτυπήσει» και την πόλη των Ιωαννίνων. Μάλιστα, οι συνθήκες στο γήπεδο της πόλης, στο οποίο αγωνίζεται ο τοπικός ΠΑΣ, κάνουν εξαιρετικά αμφίβολη την πραγματοποίηση του αυριανού (15:00) αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα passports.gr, με βάση τις μέχρι στιγμής επικρατούσες συνθήκες είναι δύσκολο να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας, ο πρώτος για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Το πρωί βρέθηκε στους «Ζωσιμάδες» ο Αλέκος Πότσης, υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μαζί με τους υπαλλήλους του γηπέδου και σύμφωνα με πληροφορίες θα επιχειρηθεί ένας καθαρισμός με σκούπες σήμερα το μεσημέρι, ενώ αύριο το πρωί θα μπει και ειδικό μηχάνημα.

Βέβαια, οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στη πόλη (ολικός παγετός) δεν είναι σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια και όλα δείχνουν ότι χρειάζεται… ένα θαύμα για να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι. Φυσικά, αποκλειστικός υπεύθυνος για το αν θα γίνει η όχι το ματς είναι ο διαιτητής, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τον απαραίτητο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός φυσικά του αγωνιστικού χώρου υπάρχει παγωμένο χιόνι και στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου…

Δείτε βίντεο από τους χιονισμένους «Ζωσιμάδες»: