Εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Έντινσον Καβάνι στο επόμενο παιχνίδι της Νάπολι με την Τορίνο για την 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης η κατάσταση του Ουρουγουανού επιθετικού παρακολουθείται καθημερινά και η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Με… κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι οπαδοί της Νάπολι την επίσημη ιστοσελίδα της αγαπημένης τους ομάδας, από όπου ενημερώνονται για την κατάσταση του Έντινσον Καβάνι. Η διοίκηση των «παρτενοπέι» ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα την εξέλιξη της αποθεραπείας του Ουρουγουανού.

Ο Καβάνι έλειψε από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα, απουσία που καλύφτηκε από τους συμπαίκτες του, αφού η Νάπολι επικράτησε με 1-0. Στην εμβόλιμη, όμως, 10η αγωνιστική, οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, σε ένα ματς που η απουσία του πρώτου τους σκόρερ ήταν εμφανής.

Ο Καβάνι, που ερωτήθηκε από τον Βάλτερ Ματζάρι αν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο Μπέργκαμο και δήλωσε πως εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, συνεχίζει την αποθεραπεία του, κάνοντας παράλληλα ατομικές προπονήσεις. Η επιστροφή του, όμως, στην αγωνιστική δράση είναι αμφίβολη. Οι γιατροί της Νάπολι παρακολουθούν συνεχώς την πορεία του παίκτη και θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους στη χρησιμοποίησή του από τον Ματζάρι, μόνο αν αυτός είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί.

Αυτό σημαίνει πως οι «τιφόζι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν με αγωνία την ευχάριστη είδηση, ελπίζοντας πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τους θα προλάβει το παιχνίδι με την Τορίνο.