Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι δεν είχε ο Κακά, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη (4-1) στην έδρα της Αλκογιάνο για το Κύπελλο Ισπανίας. Ο Βραζιλιάνος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως θεωρεί ότι αυτή η χρονιά αποτελεί πρόκληση για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κακά στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου

Για τις φήμες που τον ήθελαν να εξετάζει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ

«Καμιά στιγμή δεν υπήρξε θέμα για μένα να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα και όταν κάποιοι στην αγορά μου πρότειναν αυτό το ενδεχόμενο, ήξερα ότι θα μπορούσα να βελτιωθώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και να παίξω περισσότερο. Έχω τρία χρόνια ακόμα συμβόλαιο και μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα»

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει στα πρόσφατα φιλικά της Βραζιλίας με Ιράκ και Ιαπωνία

«Αυτές οι συμμετοχές ήταν πολύ καλές για εμένα, να δω τις συνθήκες που βρίσκεται η εθνική. Στη Ρεάλ δεν έχω παίξει, όμως αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν αυτοπεποίθηση να καταλάβω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Αυτή η σεζόν αποτελεί επιβεβαίωση για τον εαυτό μου, επειδή ήξερα ότι δεν ήμουν καλός. Τώρα είμαι πολύ καλά σε φυσική κατάσταση».

Για το ενδεχόμενο να παίξει στο Μουντιάλ, το οποίο θα διοργανώσει η πατρίδα του

«Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στην πατρίδα σου είναι μεγάλη ευθύνη. Έχουμε μία καλή γενιά ποδοσφαιριστών. Αισθάνομαι ότι θα επανέλθουμε, είμαι πολύ δεμένος με τους συμπαίκτες μου και υπάρχει θετική ατμόσφαιρα μέσα στην εθνική. Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Μου αρέσουν, επίσης, ο Όσκαρ και ο Λούκας Μόουρα. Στη συνέχεια υπάρχουν ο Τιάγκο Σίλβα και ο Νταβίντ Λουίς, ο Μαρσέλο… Όλοι είναι πολύ καλοί».

Πηγή: sport-fm.gr