Ο Παπέ Αμπού Σισέ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν -τουλάχιστον στο πρώτο της μισό- με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ειδικά στο Europa League. Μάλιστα, η διοργάνωση συμπεριέλαβε τον Σενεγαλέζο στόπερ στους 11 πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης.

Ο Σισέ συμπεριλήφθηκε από την UEFA στην κορυφαία ενδεκάδα με τους παίκτες κάτω των 24 ετών. Μάλιστα, η σχετική παρουσίαση αναφέρει για εκείνον: «Πύργος στην άμυνα του Ολυμπιακού, που συνδυάζει ρυθμό και ικανότητες. Ο Σενεγαλός σέντερ μπακ είναι επίσης απειλή στις στημένες φάσεις».

Οι Πειραιώτες έχουν μόνο έναν παίκτη σε αυτήν την ενδεκάδα, ενώ η αντίπαλός του στη φάση των ομίλων του Europa League, όπως και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχουν δύο εκπροσώπους. Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Λεβερκούζεν, Βιγιαρεάλ, Ρεν και Σάλτσμπουργκ έχουν επίσης από έναν.

Πιο αναλυτικά, τερματοφύλακας είναι ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς της Ντιναμο Ζάγκρεμπ, στην άμυνα ξεχώρισαν οι Παπού Αμπού Σισέ (Ολυμπιακός), Ζόζεφ Έντου (Γκενκ) και Ζούνιορ Φίρπο (Μπέτις), στο κέντρο επιλέχθηκαν οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ζιοβάνι λο Σέλσο (Μπέτις), Κάι Χάβερτς (Λεβερκούζεν) και Πάμπλο Φορνάλς (Βιγιαρεάλ), ενώ στην επίθεση ξεχώρισαν οι Ισμαϊλά Σαρ (Ρεν), Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Τακούμι Μιναμίνο (Σάλτσμπουργκ).