Την εμφάνιση του «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Άρσεναλ θέλει να επαναλάβει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Μονπελιέ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να παρατάξει με προσεκτική τακτική αμυντική λειτουργία τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα ψάξουν το γκολ με καλές αντεπιθέσεις. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των στημένων φάσεων, κάτι που φανερώθηκε στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες.

«Το είδατε ότι αυτές οι φάσεις μας δίνουν βαθμούς. Τόσο στο ματς με την Ξάνθη όσο σ’ αυτό με τον Αστέρα και σε άλλα που προηγήθηκαν. Σιγά σιγά αποδίδει καρπούς η δουλειά που έχουμε κάνει. Πρέπει να συνεχίσουμε και να επιμείνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 38χρονος προπονητής.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μοιρασμένες πιθανότητες αν ο Κάρολ ή ο Μέγιερι θα υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών Ελλάδας στο «Stade de la Mosson». Από εκεί και πέρα, την αμυντική τετράδα αναμένεται να αποτελέσουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης μαζί με τον Μοντέστο, ενώ τρίτος στον άξονα θα είναι ο Μασάντο. Στην επίθεση θα παίξουν οι Φουστέρ, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Θέση στο αρχικό σχήμα, όμως, διεκδικούν ο Γκρέκο και ο Ντιακιτέ. Ο Ιταλός θα είναι στον άξονα, αν ο Μανιάτης παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας ή στα άκρα της μεσαίας γραμμής αντί του Αμπντούν, όπως είχε συμβεί στο ματς με την Άρσεναλ.

Από την πλευρά του, ο Αφρικανός μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί μπακ, κάτι που είχε γίνει στην Αγγλία, και στο κέντρο, όμως στη συνέχεια δεν τον εμπιστεύτηκε ο Ζαρντίμ. Αν παίξει ο Ντιακιτέ στα δεξιά, τότε πιθανότητα, ο Τοροσίδης θα μείνει στον πάγκο, εκτός του χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ και ο Χολέμπας πάει στα χαφ (κάτι που έκανε σε αρκετά ματς ο Ερνέστο Βαλβέρδε).

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τη Γαλλία. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ και αργότερα θα ακολουθήσει η προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας στο γήπεδο της Μονπελιέ εν όψει του αυριανού αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες: Κάρολ, Μέγερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ. Εκτός έμειναν οι Σιόβας, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης και Παπάζογλου.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι Κοβάσεβιτς, Μώραλης, Καραπαπάς και Βερνίνος, ενώ είναι πιθανό να είναι και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος. Δεν θα πάει στη Γαλλία ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πηγή: sport-fm.gr