Κοντά σε συμφωνία είναι ο Χοσέ Χολέμπας με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους…

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής μπακ-χαφ είναι από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος δικαιώθηκε με την επιλογή του να τον χρησιμοποιήσει στον προχθεσινό αγώνα με την Ξάνθη – παρότι εκείνος προερχόταν από τραυματισμό. Όλα δείχνουν ότι ο 28χρονος παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θα του προσφέρουν αυξημένες αποδοχές.

Όσον αφορά τον Ραφίκ Τζεμπούρ, και αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν καταθέσει μία πολύ μεγάλη προσφορά, παραπάνω από το 1 εκατ. ευρώ που αμείβεται αυτή τη στιγμή ο Αλγερινός επιθετικός. Πλέον απομένουν τα τυπικά για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Με τον Βασίλη Τοροσίδη οι καθοριστικές συζητήσεις θα γίνουν μετά το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μονπελιέ για το Champions League. Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός έχει προτείνει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις συνολικές του αποδοχές να ανέρχονται στα 4 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, αν η ομάδα κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους ή προχωρήσει περισσότερο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr