Την ώρα που στο Βελιγράδι η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να κάνει το καθήκον της και να πάρει το ένα εισιτήριο για τους «16», στο «Άνφιλντ» θα… πέφτουν κορμιά. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Νάπολι, στο μεγαλύτερο ματς της βραδιάς, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «κόκκινοι» θέλουν είτε νίκη με 1-0, είτε με δύο γκολ διαφορά αν δεχθούν γκολ για να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον 3ο όμιλο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις για τον 2ο όμιλο, καθώς εκεί ακόμα παίζεται το δεύτερο εισιτήριο, με την Μπαρτσελόνα να έχει καπαρώσει την πρώτη θέση. Η Ίντερ, που υποδέχεται την Αϊντχόφεν, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Τότεναμ, η οποία δοκιμάζεται στο «Καμπ Νου» από τους Καταλανούς. Τη δεδομένη στιγμή «σπερς» και «νερατζούρι» είναι ισόβαθμοι, με την αγγλική ομάδα να υπερτερεί.

Ο 1ος όμιλος κλείνει με τις αναμετρήσεις Κλαμπ Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό-Ντόρτμουντ, με τους «ροχιμπλάνκος» να θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την πρώτη θέση, αδιαφορώντας για το τι θα κάνει την ίδια στιγμή η Μπορούσια.

Τέλος, στον τέταρτο όμιλο Πόρτο και Σάλκε, με τις αντίστοιχες δέσεις (πρώτη-δεύτερη) έχουν ήδη προκριθεί και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Λοκομοτίβ Μόσχας. Η τουρκική ομάδα υποδέχεται τους «δράκους», ενώ η ρωσική αντιμετωπίζει στη Γερμανία τους «βασιλικούς μπλε».

 Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

1ος όμιλος (22:00)

  • Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Μονακό – Ντόρτμουντ

2ος όμιλος (22:00)

Μπαρτσελόνα – Τότεναμ

Ίντερ – Αϊντχόφεν

3ος όμιλος (22:00)

  • Ερυθρός Αστέρας – Παρί Σεν Ζερμέν
  • Λίβερπουλ – Νάπολι

4ος όμιλος (19:55)

  • Γαλατάσαραϊ – Πόρτο
  • Σάλκε – Λοκομοτίβ Μόσχας

Πηγή: gazzetta.gr