Από τη στιγμή που διαγνώστηκε ότι ο τραυματισμός του Άλεφ στο παιχνίδι με τη Λαμία ήταν κάκωση στον δικέφαλο, οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» ήταν ελάχιστες. Τελικά, ο Βραζιλιάνος πράγματι δεν μπήκε στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε και σήμερα θεραπεία και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί  (11:30) για τη Λισαβόνα. Μαζί του στην Αθήνα θα μείνει και ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάγια, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Άγιαξ. Εκτός,, φυσικά, μένουν και οι τρεις «κομμένοι», Αντρέ Σιμόες, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον αγώνα θα γίνει «Ντα Λουζ» το βράδυ της Τρίτης (22:00), ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Λούκας Μπογεέ θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Μπενφίκα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογιέ.