Η ΑΕΚ θέλει να αποφύγει το αρνητικό ρεκόρ για ελληνική ομάδα στους ομίλους του Champions League και έτσι, στην τελευταία αγωνιστική, με αντίπαλο την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, ψάχνει έστω έναν βαθμό. Κοινώς, πηγαίνει με κίνητρο στο «Ντα Λουζ», όπως τόνισε και ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Περάσαμε έναν αρκετά δύσκολο μήνα (τον Νοέμβριο). Τον αφήνουμε όμως πίσω, γιατί θέλουμε να μπούμε ξανά στνο σωστό δρόμο, ώστε να μη δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στο μέλλον. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω πως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα», τόνισε ο Σέρβος αμυντικός στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

«Είναι δύσκολο να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα, αλλά αν δεν το πιστεύουμε ότι μπορούμε, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζει κανείς από μας ποδόσφαιρο. Όχι μόνο εμείς στην ΑΕΚ, αλλά ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να ελπίζει και να ονειρεύεται. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά», πρόσθεσε.

Τέλος, για το ματς στη Λισαβόνα, επισήμανε: «Ξέρουμε πως το Champions League έχει τελειώσει για μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε σαν τουρίστες στη Λισαβόνα. Πρέπει να παλέψουμε κόντρα στην Μπενφίκα και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Ο Σέρβος άσος μάλλον θα είναι στο βασικό σχήμα που θα επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης γι’ αυτό το ματς, αλλά όχι στην κλασική του θέση, αυτή του στόπερ. Λογικά, θα προτιμηθεί να καλύψει τη θέση του Άλεφ στα χαφ, καθώς ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση στον αγώνα με τη Λαμία και πολύ δύσκολα θα μπει καν στην αποστολή του αγώνα.