Τη συμμετοχή στην προσπάθεια να αναλάβει πρόεδρος ο Θωμάς Μαύρος αναγνώρισε ως μόνη ανάμειξή του στα διοικητικά της ΑΕΚ ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Ο ηγέτης της «ORIGINAL 21» απέδωσε τις προ ημερών δηλώσεις του Βασίλη Δημητριάδη (σύμφωνα με τις οποίες «είναι διάβολος μεταμορφωμένος και ανεβοκατεβάζει διοικήσεις») στο ότι «ήθελε να πάρει έναν πολύ καλό μισθό».

Αναρωτήθηκε, δε, πώς γίνεται όλοι όσοι κάνουν κριτική να μη σκέφτονται ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει να διαλυθεί.

«Η μοναδική παρέμβαση που έκανα ήταν ότι πήρα τον Δημητρέλο και τον Κασνακίδη από το χέρι και τους πήγα στο μαγαζί του Μαύρου για να πειστεί να αναλάβει», ανέφερε ο Χατζηχρήστος στη ραδιοφωνική «Έφεση στον ΣΚΑΪ».

Κι αφού τόνισε ότι «ο Θωμάς έχει δίκιο να νιώθει πληγωμένος, αλλά οι άνθρωποι του δεν ήθελαν να μπουν στη διοίκηση όταν τους προτάθηκε» και ότι «ο Δημητρέλος είναι βρεγμένος και δεν φοβάται την βροχή», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Όσο για τον Δημητριάδη, ήθελε να πάρει ένα πολύ καλό μισθό και εγώ επέμενα για τον Κωστή επειδή δεν είναι λαμόγιο. Δεν έχουν καταλάβει όλοι όσοι κάνουν απλώς κριτική ότι η ΑΕΚ σε δύο μήνες μπορεί να μην υπάρχει»;

Πηγή: Sport-fm.gr