Ενοχλημένος από τον τρόπο που η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι αντιμετωπίζουν όσους ποδοσφαιριστές ξεπερνούν την ηλικία των 30 ετών παρουσιάστηκε ο Νικολά Ανελκά, μιλώντας στην εφημερίδα «Express».

«Στην Τσέλσι, όσο πλησιάζεις στα 30, αισθάνεται ότι έχεις μεγαλώσει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός που από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται στην Σανκάι Σένουα.

Τα σχόλια του 33χρονου προέκυψαν μετά την είδηση ότι ο (32χρονος) Φλοράν Μαλουντά τιμωρήθηκε να προπονείται με την ομάδα Νέων της αγγλικής ομάδας, αφού δεν δέχθηκε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Είναι λυπηρό ό,τι συνέβη στον Μαλουντά. Πριν από δύο χρόνια είχε αναδειχθεί ποδοσφαιριστής της χρονιάς».

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Μαλουντά και ο Ανελκά που πάτησαν τα πρώτα «-άντα» και απομακρύνθηκαν από το ρόστερ της Τσέλσι, αφού ο Βραζιλιάνος Άλεξ και ο Ιβοριανός Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι άλλα δύο μέλη της ομάδας που αποχώρησαν από τους «μπλε».

Κατά τη θητεία του Αντρέ Βίλας-Μπόας ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε τεθεί στο περιθώριο και, μαζί με τον Άσλεϊ Κόουλ, το μέλλον τους είναι αμφίβολο στους Λονδρέζους. «Στην Τσέλσι μπορούν να αντιδράσουν με διαφορετικό τρόπο. Όταν σε χρειάζονται, είσαι ο καλύτερος. Όταν δεν σε χρειάζονται, τότε είσαι χαμένος…», κατέληξε ο Ανελκά.

Πηγή: sport-fm.gr