Ο Άκης Μάντζιος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Ο έμπειρος τεχνικός είναι ο εκλεκτός του Νίκου Ζαμάνη για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Ανιγκό και όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται ακόμα κι εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Στον Πανιώνιο είχαν πάρει την απόφαση μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ανιγκό να δώσουν τις τύχες της ομάδας σε Έλληνα προπονητή ο οποίος θα είναι γνώστης τόσο της ελληνικής πραγματικότητας όσο και της ομάδας με τον Άκη Μάντζιο να αποτελούσε από την πρώτη στιγμή η βασική επιλογή για την θέση. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε επαφή και συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Η συμφωνία αναμένεται να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Μάντζιο να επιστρέφει στην «κυανέρυθρη» οικογένεια μετά από απουσία έξι ετών και την σεζόν 2011-12, ενώ ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1998 φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την φετινή σεζόν ο 49χρονος τεχνικός ξεκίνησε στον πάγκο του Λεβαδειακού από τον οποίο αποχώρησε την 7η αγωνιστική μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη.

Πηγή: gazzetta.gr