Ο Μαρουάν Φελαϊνί έδωσε τη λύση και στην ουσία την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις στον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Βέλγος μέσος έχει δώσει κι άλλες φορές τη λύση στην ομάδα του στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι 2-2 (25/9/2018)

Τρίτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας και οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν με δέκα παίκτες στο 67’ (αποβολή Ρομέρο), με το σκορ στο 1-1. Η Ντέρμπι εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ και όλα έδειχναν πως θα έφευγε με τη νίκη-πρόκριση με 1-2. Ωστόσο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φελαϊνί με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Παρόλα αυτά, το γκολ του Βέλγου δεν ήταν αρκετό για την Γιουνάιτεντ, καθώς αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (και εκεί σκόραρε ο Φελαϊνί). Ο – τότε – αφάνας, όμως, είχε κάνει τη δουλειά του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 2-1 (29/4/2018)

Στο παιχνίδι της 36ης αγωνιστικής, που έκανε ντεμπούτο ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», ο Μαρουάν Φελαϊνί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ όδευαν ολοταχώς για το 1-1, ώσπου στο 91’ ο Βέλγος μέσος έδωσε τη λύση στους γηπεδούχους διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό 2-1. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε και μαθηματικά στους «μπέμπηδες» το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (9/5/2015)

Για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν το +4 που είχαν από την πέμπτη Λίβερπουλ, στη μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας παραλίγο να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Λουίς Φαν Χααλ, καθώς είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και η Γιουνάιτεντ «φλέρταρε» με την γκέλα. Ο από μηχανής Θεός, Μαρουάλ Φελαϊνί, έδωσε τη λύση στην ομάδα του, καθώς με κεφαλιά – τι άλλο; – στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, το οποίο, σε συνδυασμό με το Χ της Λίβερπουλ, έβγαλε τους «μπέμπηδες» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: gazzetta.gr