Αβέβαιο είναι το μέλλον του Θίο Γουόλκοτ στην Άρσεναλ, καθώς η διοίκηση της ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν είναι πρόθυμη να ξεφύγει από τη μισθολογική πολιτική που ακολουθεί για κανέναν παίκτη.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού λήγει στο τέλος της σεζόν και οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους δεν έχουν καρποφορήσει.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά την οποία ο άγγλος διεθνής δεν έχει αποδεχτεί, θεωρώντας ότι τα προσόντα του μπορούν να πιάσουν περισσότερα λεφτά στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Άρσεναλ, Πίτερ Χιλ-Γουντ δεν είναι διατεθειμένος να υπερβεί τα οικονομικά στάνταρ που έχει θέσει η ομάδα για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο.

«Έχουμε τη γενική μισθολογική μας δομή και δεν πρόκειται να τη σπάσουμε για κανέναν» τόνισε ο Χιλ.

«Κάναμε μια προσφορά την οποία ο Γουόλκοτ δε θεώρησε αποδεκτή και από τότε δεν έχουμε κάτι νεότερο. Βρισκόμαστε ακόμα σε επαφή με τους εκπροσώπους του και ελπίζουμε να λυθεί το θέμα».

«Θα είναι κρίμα αν δεν υπογράψει τελικά, αλλά το θέμα με τα χρήματα των ποδοσφαιριστών έχει ξεφύγει τελείως και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω τους, τούς συμβουλεύουν τελείως λανθασμένα πολλές φορές», κατέληξε ο ισχυρός άντρας της Άρσεναλ.

Πηγή: sport-fm.gr