Τα προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν στην Ένωση έπαψαν να υφίστανται τις προηγούμενες μέρες και στους Θρακομακεδόνες δούλευαν όλοι μαζί, πλην του Νίκου Γεωργέα που ταλαιπωρείται ακόμη και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, για το προσεχές παιχνίδι με τους Σερραίους.

Την Πέμπτη, όμως, προέκυψε πονοκέφαλος για τον Μπάγεβιτς, καθώς ο Αργυρίου ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν το τέλος της προπόνησης. Έτσι, στην ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουν την προπόνηση της Παρασκευής για να δουν αν θα μπορέσει να προπονηθεί ο νεαρός δεξιός μπακ, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, ο Μπάγεβιτς έδειξε -όπως συνηθίζει πριν τα παιχνίδια- βίντεο στους παίκτες του αναλύοντας τους τον προσεχή αντίπαλο. Στην Ένωση ξέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και μάλιστα με όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα, ώστε να ζεσταθεί κάπως και ο κόσμος.

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 20:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης, η οποία θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Πηγή: gazzetta.gr