Ο Μπάμπης Τεννές είναι και επίσημα προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γιάννη Μαντζουράκη, όντας ο τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει την «Ελαφρά Ταξιαρχία», πριν καν κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Ο 65χρονος τεχνικός έχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του ανακοινωθεί 23 φορές από ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου (έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό Λευκωσίας), από την περίοδο 1991-92, όταν και ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Καλλιθέας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στην ιστοσελίδα της Super League.

Επίσης, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα αναλάβει τον Απόλλωνα, έχοντας υπάρξει εκεί τις αγωνιστικές περιόδους 1996-97, 2013 (μέχρι τον Νοέμβριο) και 2015-16.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο Τεννές κάνει συνέχεια τη διαδρομή Ριζούπολη-Λαμία και το αντίστροφο. Το 2013 αποχώρησε από τον Απόλλωνα και το 2014 ανέλαβε τον ΠΑΣ της φθιωτικής πόλης, στη συνέχεια, το 2015 αποχώρησε από εκεί, για να αναλάβει την «Ελαφρά Ταξιαρχεία», το 2016 ξανάφυγε από εκεί, για να ακολουθήσει ακόμη ένα δρομολόγιο προς τη Φθιώτιδα, ενώ το 2018 επέστρεψε στο «Γ. Καμάρας»!

Οι ομάδες που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής ο Μπάμπης Τεννές, είναι: Καλλιθέα, Ιάλυσος, Αθηναϊκός, Απόλλων Σμύρνης, Καλαμάτα, Πανηλειακός, Πανελευσινιακός, Άρης, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας, Παναχαϊκή, Παναιτωλικός, Καλλονή, Λαμία.