Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στην ΑΕΚ

Παρελθόν αποτελούν ο Βασίλης Τόγελος και ο Ηλίας Μπόβαλης


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
14:44
03/10/2012
Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στην ΑΕΚ
loading

Η ΑΕΚ ψάχνει εναγωνίως προπονητή, αλλά σε λίγο καιρό θα πρέπει να… ψαχτεί και για νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο.

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει, αφού μετά τους Θωμά Μαύρο και Στέλιο Σεραφείδη, παρελθόν αποτελούν ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Μπόβαλης.

Ο τελευταίος ενοχλήθηκε από σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας, που τον παρουσίαζε ως έναν από τους υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Η δήλωση παραίτησης, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής:

«Σημερινά πρωτοσέλιδα με θίγουν σαν άνθρωπο και αμφισβητούν την εντιμότητά μου και την 8μηνη προσπάθεια που κάνω στα Σπάτα. Για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, παραιτούμαι σήμερα από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή και από μέλος τους διοικητικού συμβουλίου. Δεν θα μιλήσω για τίποτα, η ΑΕΚ τώρα χρειάζεται ενότητα και τίποτε άλλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ για όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας και προσωπικά τον Ανδρέα Δημητρέλο, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα (και υπάρχει ακόμα μέχρι σήμερα η ΑΕΚ).

Ηλίας Μπόβαλης».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει