Η νίκη με 3-2 που πήρε η Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», το περασμένο Σάββατο, γέμισε τους ποδοσφαιριστές του Αντρέ Βίλας – Μπόας με αυτοπεποίθηση, κάτι που ο πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι θα είναι εξαιρετικά σημαντικό εν όψει και της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν το «τριφύλλι», για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το γεγονός πως πριν λίγες μέρες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, αποτέλεσε απόδειξη της περιόδου φόρμας που διανύει η ομάδα, με τον Αντρέ Βίλας – Μπόας να ετοιμάζει πλέον τους παίκτες τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Έχουμε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι αποτέλεσμα των τελευταίων εμφανίσεών μας. Δεν σταματάμε εδώ όμως. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα φροντίσουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή εικόνα που παρουσιάζουμε. Θέλουμε να αποκτήσουμε συνέπεια και όσον αφορά τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας» είπε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς και πρόσθεσε για το παιχνίδι της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ:

«Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο από σειρά αγώνων που δώσαμε μακριά από την έδρα μας (σ.σ. τα προηγούμενα δύο με Καρλάιλ και Μαν. Γιουνάιτεντ). Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα ώστε να ξαναμπούμε σε θετική τροχιά στον όμιλό μας στο Γιουρόπα Λιγκ».

Πηγή: Sport-fm.gr