Την πεποίθηση πως δεν φταίει μόνο ο Φερέιρα για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έχει ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν μπορεί να είναι μόνο ένας ο παράγοντας για την εικόνα της ομάδας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

«Σε όλα τα κλαμπ, όταν υπάρχουν συνεχόμενα κακά αποτελέσματα προκαλούνται αντιδράσεις», συμπλήρωσε.

Διαβάστε μερικές από τις σημαντικότερες δηλώσεις του αγριόγατου στο ΣΚΑΪ.

«Μετά τα άτυχα αποτελέσματα στο ξεκίνημα και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από μια ομάδα που βλέπουμε στην Ισπανία τι κάνει, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη επί του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα και πιστεύαμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Δυστυχώς, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η κούραση, η όχι καλή φυσική κατάσταση και το άγχος φέρνουν τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει αυτή την εικόνα».

«Σε όλες τις ομάδες τα άσχημα αποτελέσματα οδηγούν σε αντιδράσεις. Η κακή εικόνα μιας ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα είναι συνεχόμενα και έτσι ο κόσμος έχει αρχίσει να αμφισβητεί και τον Φερέιρα. Η ομάδα θέλει χρόνο και δεν νομίζω ότι το λέει ο Φερέιρα αυτό για να δικαιολογήσει τον εαυτό του. Μετά τα δύο παιχνίδια με την Τότεναμ και την Ξάνθη έχουμε 15 μέρες διακοπή. Διάστημα που θα επιστρέψει και ο Σο που θα ξεκουράσει άλλους ποδοσφαιριστές».

Πηγή: Sport-fm.gr