Στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα με την Άρσεναλ στάθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα την Τετάρτη για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός επεσήμανε πως εάν αυτός και οι συμπαίκτες του καταφέρουν να αξιοποιήσουν και τις ευκαιρίες που δημιουργήσουν τότε είναι πιθανό να φύγουν από το Λονδίνο με ένα καλό αποτέλεσμα.

«Έχουμε την περσινή εμπειρία από την Αρσεναλ. Έχασαν από την Τσέλσι και θα θέλουν να μας κερδίσουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αξιοποιήσουμε τις λίγες ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, ενώ σχολίασε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο…

«Πρέπει να κρατήσουμε τα συμπεράσματα από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Τρέξαμε πολύ, δείξαμε χαρακτήρα και παρά το γεγονός πως είχαμε κακά διαστήματα, η άμυνά μας ήταν σοβαρή. Θα βελτιωθούμε περισσότερο για να πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Λονδίνο», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr