Την χειρότερη ίσως φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν χωρίς φαντασία στο γήπεδο, δεν δημιούργησαν φάσεις και δεν είχαν κάποια καθαρή φάση απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Αρκετοί από τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειχνα κουρασμένοι από τα συνεχή ματς και ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να «φρεσκάρει» την ομάδα εν όψει του αγώνα με τη Βέροια.

Ο 64χρονος προπονητής έδειξε διαθέσεις για αλλαγές από την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως δεν το έπραξε και αυτό θα συμβεί από το επόμενο παιχνίδι των «κυανόλευκων».

Ο Πίτου Γκαρσία, ο Μπέλιτς, ο Καραμάνος και ο Μπάλλας θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα, ώστε η ομάδα να δείξει και πάλι το καλό της πρόσωπο και επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, ο Θανάσης Καραγκούνης περιμένει τη δική του ευκαιρία και να μπει στην αποστολή του Ατρομήτου. Ο νεαρός είχε δοκιμαστεί στα φιλικά προετοιμασίας ως επιθετικός, κάτι που ενδέχεται να κάνει ξανά στους επόμενους αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο Σουμπίνιο αποχώρησε με πρόβλημα στον έσω πλάγιο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από χθες θεραπεία και αύριο επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, δηλαδή αν θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο.

Πηγή: sport-fm.gr