Στην επίσημη παρουσίαση του Σάββα Παντελίδης ως ο νέος προπονητής της ομάδας, προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Άρης. Ο Έλληνας τεχνικός, που είναι ο αντικαταστάτης του Πάκο Ερέρα στον «κίτρινο» πάγκο, έθεσε ως στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ τόνισε πως τα αγωνιστικά του πλάνα θα κινηθούν με ρεαλισμό.

Στην ανακοίνωσή της, η «κίτρινη» ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Σάββας Παντελίδης. Η συμφωνία με το νέο προπονητή, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, είναι για 1,5 χρόνο.

Συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είναι οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή), Σάκης Παντελίδης (γυμναστής) και Πέτρος Σομπότοβιτς (αναλυτής), ενώ στο τεχνικό επιτελείο παραμένουν οι Τόλης Τερζής (βοηθός προπονητή) και Αντώνης Λυκούρης (προπονητής τερματοφυλάκων)».

Όσο για τον Παντελίδη, που είχε στο πλάι του τον αθλητικό διευθυντή του Άρη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, τόνισε: «Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Είναι μια νέα ομάδα, με την έννοια ότι έχει πολλούς νέους παίκτες. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να γνωρίσω την ομάδα μου. Σε πρώτη φάση ο στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι κάθε Κυριακή, βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη, και στο τέλος να καταφέρουμε την έξοδος στην Ευρώπη».

Και πρόσθεσε: «Με ρεαλισμό πρέπει να κοιτάει κάποιος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορείς να κερδίσεις πιο γρήγορα. Η ομάδα που ήμουν πριν, ήταν τρίτη σε τελικές προσπάθειες. Δεν αγιάζει ο σκοπός τα μέσα, αλλά θέλουμε να κάνουμε την ομάδα πιο ρεαλιστική.  Η άποψή μου έχει να κάνει ότι ένα παιχνίδι ξεκινάει την Δευτέρα πρωί και τελειώνει το Σάββατο μεσημέρι. Θα ζητήσω από τους παίκτες να είναι σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να δουλεύουμε με όλο μας το “είναι”. Αν  είναι ποδοσφαιριστές 24 ώρες το 24ωρο, όλα θα πάνε καλά».