Μπορεί να είναι μόλις 49 χρονών, μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει νωρίς.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τόσο δυνατή που βλέπει τον εαυτό του στους πάγκους ομάδων ακόμα και στα 70 του, ακολουθώντας το… παράδειγμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μάλιστα, το γεγονός ότι έχει πετύχει πολλές και σπουδαίες επιδόσεις στην προπονητική του καριέρα, δεν τον πτοεί και συνεχίσει για νέες επιτυχίες στο μέλλον!

«Καταλαβαίνω απόλυτα για ποιο λόγο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνεχίζει να δουλεύει σε αυτή την ηλικία και νομίζω ότι θα κάνω το ίδιο και εγώ. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και πόσω μάλλον να προπονώ. Αλλά είμαι ακόμα μικρός, καθώς τον προσεχή Ιανουάριο θα γίνω μόλις 50», τόνισε αρχικά και συνέχισε στη συνέντευξη του:

«Βέβαια, όταν γίνεται 50, είναι μια ηλικία που σε κάνει να κοιτάς το παρελθόν σου, αλλά να κοιτάς και μπροστά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος, γιατί πιστεύω πως ότι έχει κατακτήσει, είναι εξαιρετικό. Παράλληλα κοιτάζω και στο μέλλον και νιώθω καλύτερος από ποτέ, πιο ισχυρός από ποτέ, με περισσότερη εμπειρία και πιστεύω ότι είμαι στην αρχή της καριέρας μου»!

Πηγή: sport-fm.gr