Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άρη δήλωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως σημαντικό ρόλο στο «ναι» που είπε στους «κίτρινους», έπαιξε η συζήτηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Αρβανίτη που με πείσανε να έρθω και το εκτιμώ. Μίλησα πολλές φορές και με τον κ. Αλεξανδρή ο οποίος μου εξήγησε πόσο με θέλει και με χρειάζεται. Όλα αυτά με πείσανε να έρθω», δήλωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε:

«Ο Άρης επέμενε πολύ για μένα και ότι επιμένει για να βρει μία λύση για με θέλει πολύ, είναι κάτι που εκτίμησα. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα τον Άρη γιατί είναι μεγάλη ομάδα με φοβερό κόσμο. Θα δώσω τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Είναι χαρά μου που συμμετέχω σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες είναι ενθαρρυντικό. Θα βρούμε χημεία σαν ομάδα στην πορεία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: sport-fm.gr